ГОСТ Р 56669—2015
Приложение ДА
(справочное)
Сведения о соответствии ссылочных международных стандартов
национальным стандартам Российской Федерации
Т а б л и ц а ДА.1
Обозначение ссылочного
международного стандарта
Степень
соответствия
Обозначение и наименование соответствующего национального стандарта
ISO 22000:2005
IDT
ГОСТ Р ИСО 22000—2007 «Системы менеджмента безопасности
пищевой продукции. Требования к организациям, участвующим в
цепи создания пищевой продукции»
ISO/TS 22002-1:2009
IDT
ГОСТ Р 54762—2011/ISO/TS 22002-1:2009 «Программы предвари
тельных требований по безопасности пищевой продукции. Часть 1.
Производство пищевой продукции»
П р и м е ч а н и е — В настоящей таблице использовано следующее условное обозначение степени соот
ветствия стандартов:
- IDT — идентичные стандарты.
Библиография
[1) ISO 9000:2005
[2) ISO 22005:2007
[3) CAC/RCP 1— 1969
[4) CAC/RCP 53—2003
[5) CAC/RCP 15—1976
[6) CAC/RCP 57—2004
[7) CAC/RCP 52—2003
[8) CAC/RCP 54—2004
[9) CODEX STAN 1— 1985
[10} IDF|FAO 2004
[11} FAO|OIE 2010
[12) OIE
[13} WHO 2008
[14) BSI/PAS 223:2011
Quality management systems — Fundamentals and vocabulary
Traceability In the feed and food chain — General principles and basic requirements for
system design and implementation
General principles of food hygiene. Available (viewed 2011-11-14) at:
<
http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp7id_stas23
>
Code of hygienic practice for fresh fruits and vegetables. Available (viewed 2011-11-14)
at: <
http://www.codexalimentarius.net/web/more_mfo.jsp7id_stas10200
>
Code of hygienic practice for eggs and egg products. Available (viewed 2011-11-15) at:
<http_/
/www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp?ld_sta=73
>
Code of hygienic practice for milk and milk products. Available (viewed 2011-11-15) at:
http://www.codexa&mentarius.net/web/more_info.jsp?ld_sta=10087
>
Code of practice for fish and fishery products. Available (viewed 2011-11-15) at:
<
http://www.codexalimentarius.net/web/more_info.jsp7ld_stas10273
>
Code of practice on good animal feeding. Available (viewed 2011-11-14) at:
<http://www.codexalimentanus.net/web/more_info.jsp2id_stas10080
>
General standard for the labelling of prepackaged foods. Available (viewed 2011-11-15)
at: <
http://www.codexalimentarius.net/download/standards/32/CXS_001e.pdf
>
Guide to good dairy farming practice. Available (viewed 2011-11-15) at:
<
ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/006/y5224e/y5224e00.pdf
>
Guide to good farming practices for animal production food safety. Available
(viewed 2011-11-15) at: <
http://www.fao.org/docrep/012/l0482t/i0482t00.pdf
>
Terrestrial Animal Health Code. Available (viewed 2011-11-15) at:
<http_/
/www.oie.lnt/index.php?id=169
>
Guidelines for drinking-water quality, 3rd edition incorporating the first and second
addenda. Vol. 1: Recommendations. Available (viewed 2011-11-15) at:
<
http://www.who.lnt/water_samtation_health/dwq/fulltext.pdf
>
Prerequisite
21