ГОСТ ISO 13493—2014
Библиография
J1J ISO 3100-1.1991
(2] ISO 5725:1986*
(3] ISO 5725-1.1994
(4] ISO 5725-2:1994
Meat and meat products — Sampling and preparation of test samples — Part 1. Sampling (Мясо и
мясные продукты. Отбор образцов и подготовка проб. Часть 1. Отбор образцов)
Precision of test methods — Determination of repeatability and reproducibility for a standard test
method by mter-laboratory tests (Точность методов испытаний. Определение повторяемости и
воспроизводимости стандартного метода испытаний с помощью межлабораторных испыта
ний)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results — Part 1: General
pnnclples and definitions (Точность (правильность и прецизионность) методов измерений и ре
зультатов. Часть 1. Общие принципы и определения)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results — Part 2. Basic method for
the determination of repeatability and reproducibility of a standard measurement method (Точность
(правильность и прецизионность) методов измерений и результатов. Часть 2. Основной ме
тод определения повторяемости и воспроизводимости стандартного метода измерений)
(5] Aerts M.L., Keukens H.J., Werdmuller G.A. Liquid Chromatographic Determination of Chloramphenicol Residues In
Meat: Interlaboratory Study. JAOAC, 72 (4). 1989. pp. 570—576
* Заменен на ISO 5725-1.1994, ISO 5725-2:1994, ISO 5725-3:1994, ISO 5725-4.1994, ISO 5725-5:1998.
ISO 5725-6.1994.
7