ГОСТ ISO 27107—2016
Библиография
[1] ISO 3960
Animal andvegetable fats and oils— Determination of peroxidevalue - lodometric (visual) endpoint
determination (Жиры и масла животные и растительные. Определение перекисного числа.
Йодометрическое (визуальное) определение по конечной точке)
[2] ISO 3976
[3] ISO 5555
[4] ISO 5725-1
Milk fat — Determination of peroxide value (Жир молочный. Определение перекисного числа)
Animal and vegetablefatsandoils.Sampling(Жирыимаслаживотныеирастительные. Отбор проб)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results. Part 1: General principles
and definitions(Точность (правильностьи прецизионность) методов и результатов измерений.
Часть 1. Общие принципы и определения]
[5] ISO 5725-2
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results. Part 2: Basic method for
the determination of repeatabilityand reproducibility of a standard measurement method [Точность
(правильность ипрецизионность) методови результатов измерений. Часть 2. Основной метод
определения повторяемости и воспроизводимости стандартного метода измерения]
[6] D.H. WHEELER Peroxide formation as a measure of autoxkJative deterioration. Oil Soap. 1932. 9. p. 89 — 97
9